Nootkracht Markten

In 1969 is familie Bouman begonnen met het verkopen van noten en gedroogde zuidvruchten op weekmarkten rondom Rotterdam. “Jan Bouman noten” is daardoor in die omgeving een bekende naam. Na tien 10 jaar meegedraaid te hebben in het familiebedrijf , hebben wij in 2010 het bedrijf overgenomen en de naam veranderd in “Nootkracht, Noten en gedroogde Zuidvruchten”.

Door het dagelijks vers branden van noten en pinda’s, het gebruik van een eigen logo, de aanwezigheid van een verkoopwagen op diverse weekmarkten en een eigen winkel in de Mouthoeve in Boekel, heeft “Nootkracht” in diverse regio’s inmiddels al veel bekendheid gekregen en een grote klantenkring opgebouwd. De producten van Nootkracht zijn heerlijk om zo op tafel te zetten, maar ook geschikt om in diverse gerechten te gebruiken. Verwen jezelf of trakteer anderen op deze producten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, het is nog gezond ook!

Wij zien je graag in onze winkel of op een van onze weekmarkten:

Openingstijden:

  • Woensdag Cuijk, 11:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag Abcoude, 11:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag Krimpen a/d Lek, 10:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag Arnhem centrum, 8:00 tot 17:00 uur

Groetjes Arno & Julia Bouman

Nootkracht Boekel staat op verschillende markten

Bekijk de producten van Nootkracht

We hebben een groot assortiment aan noten, pinda’s, aziatische mixen, gedroogd fruit en honing. U kunt producten ook via de website bestellen.

Over Nootkracht Noten & Gedroogde zuidvruchten

Aziatische crackers

Heb je van het weekend een leuk feestje? Dan zijn onze diverse Aziatische mixen een goede keuze! Lekker, weinig calorieën en gemaakt van de lekkerste ingrediënten. Kom gerust eens in onze winkel voor de lekkerste mixen!

Bessen & zaden

Gezond en bewust eten is echt een Trend. Bessen en zaden zijn de perfecte ingrediënten om gezonde gerechten te maken. Ze worden ook vaak Superfoods genoemd. Denk hierbij aan: Chiazaad, Lijnzaad, pijnboompitten en komijnzaad.