Nootkracht Winkel

In 1969 is familie Bouman begonnen met het verkopen van noten en gedroogde zuidvruchten op weekmarkten rondom Rotterdam. “Jan Bouman noten” is daardoor in die omgeving een bekende naam. Na tien 10 jaar meegedraaid te hebben in het familiebedrijf , hebben wij in 2010 het bedrijf overgenomen en de naam veranderd in “Nootkracht, Noten en gedroogde Zuidvruchten”.

Door het dagelijks vers branden van noten en pinda’s, het gebruik van een eigen logo, de aanwezigheid van een verkoopwagen op diverse weekmarkten en een eigen winkel in de Mouthoeve in Boekel, heeft “Nootkracht” in diverse regio’s inmiddels al veel bekendheid gekregen en een grote klantenkring opgebouwd. De producten van Nootkracht zijn heerlijk om zo op tafel te zetten, maar ook geschikt om in diverse gerechten te gebruiken. Verwen jezelf of trakteer anderen op deze producten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, het is nog gezond ook!

Wij zien je graag op een van onze weekmarkten of in de winkel van het prachtige Beleef & Onderneem-complex “de Mouthoeve” in Boekel.

Openingstijden:

  • Woensdag 10:00-17:00 uur
  • Donderdag 10:00-17:00 uur
  • Vrijdag 10:00-17:00 uur
  • Zaterdag 10:00-17:00 uur

Groetjes Arno & Julia Bouman

Nootkracht winkel Boekel

Bekijk de producten van Nootkracht

We hebben een groot assortiment aan noten, pinda’s, aziatische mixen, gedroogd fruit en honing. U kunt producten ook via de website bestellen.

Over Nootkracht Noten & Gedroogde zuidvruchten

Aziatische crackers

Heb je van het weekend een leuk feestje? Dan zijn onze diverse Aziatische mixen een goede keuze! Lekker, weinig calorieën en gemaakt van de lekkerste ingrediënten. Kom gerust eens in onze winkel voor de lekkerste mixen!

Bessen & zaden

Gezond en bewust eten is echt een Trend. Bessen en zaden zijn de perfecte ingrediënten om gezonde gerechten te maken. Ze worden ook vaak Superfoods genoemd. Denk hierbij aan: Chiazaad, Lijnzaad, pijnboompitten en komijnzaad.